tiistai 25. lokakuuta 2016

"Edinburgh is an experience. A city of enormous gifts. Whose streets sing of history. Whose cobbles tell tales" - EDINBURGH BY NIGHT


- Edinburgh syyskuu 2016

Mulla on koko ajan roihuava palo skotlantia kohtaan. Sain kokea edinburghissa yhden vuorokauden aikana kaikki mahdolliset sään vaihtelut mitä voi edes kuvitella. Lukuun ottamatta sitä talvea. Sen aika ei ollut ihan vielä. Vaikka en mä olisi muutamia lumihiutaleita siellä täällä ihmetellyt kyllä yhtään. Oi ihana Edinburgh.

Ja skotlanti. Se pieni pala mitä sen maaseudusta näin varhain aamulla on asia, jota aion vielä tutkia tarkemmin. Sitten joku päivä, koska sille tielle en taida yksin uskaltaa. En ehkä halua eksyä nummien sekaan, mutta lampaita mä haluan matkani varrella nähdä. Niitä skotlantilaisia lampaita. Niillä söpöillä ja vaikuttavilla nummilla. Voi lampaat. Voi Skotlanti. Voi Mary Queen of Scots ja sarja, jonka takia mun tekisi mieli jopa lukea historiaa. Taidan mennä nukkumaan. Hyvää yötä ihmiset (ja ne lampaat, laskekaa niitä. Ne ovat pehmoinen tapa nukahtaa ja ottaa kiinni jo pian pyörivistä unista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

We're all going to die, all of us, what a circus?