maanantai 8. tammikuuta 2018

B R I G H T O N 1/2- Brighton kesäkuu 2017
 

Tämä oli kaupunki joka yllätti odotukseni täysin. Oikeastaan en edes odottanut mitään. En edes ajatellut koskaan meneväni koko kaupunkiin. Siis ikinä. Mielikuvia oli tasan nolla ja ehkä se olikin hyvä niin. Brighton oli mäkinen. Eikä yhtään laakea. Se oli täynnä katutaidetta ja rentoa ilmapiiriä. Kesäkaupunkina siis aivan täydellinen. Erittäin kompakti myös ainoastaan yhden päivän visiitille. 
Olin tyytyväinen ratkaisuuni viettää yö juuri tässä  kaupungissa. Muutaman oluen nauttiminen sen pilkkopimeällä kivien täyttämällä rannalla oli aivan mahtava startti yhdelle onnistuneimmista (ja samalla helvetillisimmistä) reissuista. 

Matkani Seven Sistersin cliffseille oli nimittäin sitä luokkaa, että se ei ole vieläkään siirtynyt "sweet memories"- osastolle pääni sisällä. Lontoon helteetkin sai mut lähinnä itkemään. Vaikka Guns n' rosesin näkeminen juuri siinä kaupungissa olikin yksi parhaimmista mahdollisista asioista. Ehkä se vain ottaa oman aikansa että tuskalliset muistot (vaikkakin niin kovin kauniit) pääsevät sinne unohduksen tilaan. Olivat kuitenkin hyvä aloitus menneeseen kesään nämä päätökset, ja siitä voin olla itselleni sentään kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

We're all going to die, all of us, what a circus?