lauantai 23. heinäkuuta 2016

Yearning for love made her feel like a cat that was always twining around ankles, meowing pet me, pet me, look at me, love me


“Curiosity killed the cat,” Fesgao remarked, his dark eyes unreadable.
Aly rolled her eyes. Why did everyone say that to her? “People always forget the rest of the saying,” she complained. “‘And satisfaction brought it back.”
― Tamora PierceTrickster's Choice

Ihanaa lauantaita murut! Mä heräsin vasta tossa tunti sitten, mutta.... koko päivähän tässä on vasta edessä. Yövuororytmi ainakin hoidettu kunnolla päälle. Ekaa kertaa ikinä. Ehkä.

Juon tässä aamukahviani ja mietin syyskuuta. Syyskuu on ehkä mun lempi kuukausi. Ja sen jälkeen parhain on sellainen kuukausi, kun on kunnon talvi. En puhu mistään lumimyrskyistä vaan super isoista kinoksista ja yöllä hiljaa leijailevasta lumisateesta.... ah. Siitä tajuttomasta hiljaisuudesta jonka lumi saa jopa kiireisimmän kaupungin keskelle. Mä asun kuitenkin kahden paljon liikennöidyn tien risteyksessä, mutta lumi eristää silti aina kaiken. Olen kirjoittanut tästä ennenkin. On varmaan väärin unelmoida talvesta, kun kesääkin on vielä jäljellä mutta ihan oikeasti.. fuck off summer, en mä tykkää susta tänäkään vuonna.

Nyt tuli huono omatunto. Oot sä kesä ihan kivakin sillon kun ei oo liian kuuma ja saa kävellä peltojen keskellä hiekkatietä! Tai kastaa jalkansa järviveteen (jota en ole saanut tehdä vuosiin). Mun on myös pakko päästä vielä tänä kesänä uimaan. Ja kävelemään edes kerran uudestaan heinikkojen keskelle. Mökillekkin voisin lähteä mielelläni. Ja sinne Saimaan rannikoille mä todellakin haluaisin päästä kääntymään. Onhan kesää siis vielä jäljellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

We're all going to die, all of us, what a circus?