perjantai 29. huhtikuuta 2016

That is too sad for me to accept, my lord. Life is too cruel... if we cease to believe in love, why would we want to live?


Olisi voinut varmaan ottaa kuvat vasta sen jälkeen kun on imuroinut. Aamuiset puuteritkin on vielä lattialla. Mutta - noh - mä nyt vaan oon vähän tällanen.

Ps. Kestääkö kenelläkään muulla kolmea viikkoa saada pyykit kaappiin? Tarviin kodinhoitajan.

torstai 28. huhtikuuta 2016

Your pretty little outfit is gonna need a good dry clean


Viime viikonloppuna oli Indiedays blog awards. Perinteitä kunnioittaen edustin äitiäni pukemalla hameen mekoksi. Näköjään olen vieläkin sen verran teini, että mikään muu mitta ei ole ok kuin vesiraja. Sitä aikuisuutta odotellessa.

torstai 21. huhtikuuta 2016

“I can give you the power to fly to her house," the Queen said, "but I can't open the door for you.”


- Lontoo huhtikuu 2016

It's a plan. Is it perfect? What plan is?


Kiitos facebook kun toit taas kolmen vuoden takaisen kuvani esille. Katson tuota sinistä tukkaa aina välillä hyvin haikeasti. Mutta todellisuudessa se näytti kuvissa paljon kivemmalta, kuin miksi koin itseni sen kanssa peiliin katsoessa. Laitoin nämä vanhat kuvat koska mulla on taas viimeiset pari viikkoa ollut ihan järkyttävä tukkakriisi. Tätä pitäisi lyhentää, sitä pitäisi värjätä, kunpa näyttäisin aina kivalta kun katson itseäni. Plaaplaa.

Mutta hei, ainakaan kuukauteen ei ole yksikään hiusväri koskenut tähän kuontaloon. Se on hyvin hämmentävää ja äärimmäisen outoa. Mitä on tapahtunut? Onko musta tullut aikuisempi vai vaan laiskempi? Oli miten oli niin veikkaan että joku hieman shokeeraavampi väri olisi taas paikallaan. Ehkä jopa huomenna. Ehkä kuudenkymmenen vuoden päästä. Katsotaan montako päivää enää kestän ilman ärsyyntymistä näiden hiuksien kanssa.

Oma veikkaukseni on etten edes loppuviikkoa.